Notyfikacja AQQ_SYSTEM_TOOLTIP_BEFORESHOW

Wysyłane przed pojawieniem się ToolTip kontaktu na liście kontaktów. W tym miejscu możemy zablokować pokazanie się ToolTip’a.
Składnia
wParam
Nie używane, zawsze wynosi 0.
lParam
Nie używane, zawsze wynosi 0.
Zwrot
Domyślnie zwracamy wartość 0. Jeżeli chcemy aby ToolTip nie pokazał się na liście kontaktów, wówczas zwracamy wartość 1.
Ostatnia aktualizacja: 25 lutego 2016, 19:55